Succesvolle Hubertusrit 2018

Paardencentrum Heihof

4 November was het weer zover, onze jaarlijkse Hubertusrit. Wat een happening, prachtig weer, grote deelname en een super gezellige afsluiting.

Om 13 uur vond de zegening van de paarden plaats. Pastoor Smeets zegende eerst alle deelnemers met hun paard en bezocht daarna alle stallen en ook de paarden op de weides kwamen aan de beurt. Ondertussen waren de twee groepen vertrokken, Amber met de wat “rustige”groep, Arnoud ontfermde zich over de springliefhebbers. Zo kwam iedereen aan zijn trekken. Een mooie rit, prachtige hindernissen en een gezellige pauze halverwege.

Rond half vier kwamen beide groepen weer op de manege en kon het glas worden geheven op weer een hippisch hoogtepunt in dit jaar. Nadat de paarden waren verzorgd, de ruiters enigszins opgeknapt, konden we allemaal aanschuiven aan een heerlijk buffet, verzorgd door traiteur Jongen uit Eygelshoven. Moe maar voldaan kon iedereen huiswaarts. Een dankjewel is dan ook zeker op zijn plaats voor de pastoor, Team Heihof, maar zeker ook voor alle klanten die ons met deze dag geholpen hebben. Hopelijk op naar de Hubertusrit van 2019.

Peggy en Tim.

Hubertusrit 2018

Afbeelding 1 van 11