Africhten & Uitbrengen

Paardencentrum Heihof Landgraaf in de buurt van Heerlen, heeft afgelopen jaren veel paarden beleerd, getraind en voor heel veel paarden en pony’s een nieuw baasje gevonden. Dit hebben wij met veel liefde en plezier gedaan. Daardoor hebben wij geweldige mensen ontmoet zowel nationaal als internationaal en heel veel kennis en ervaring opgedaan!

We hebben ook gemerkt dat er behoefte is aan coaching van mensen die problemen hebben met hun paard of die hulp nodig hebben bij het aankopen of verkopen van hun paard in Landgraaf, Heerlen en omstreken .

Onze medewerkers zijn echte vakmensen die weten wat ze doen. In de loop der jaren hebben wij onze eigen, diervriendelijke rijstijl ontwikkeld en erg veel paarden succesvol beleerd en paarden die ongewenst gedrag vertonen onder het zadel gecorrigeerd. Daarnaast hebben wij ons ook verdiept in de paardenpsygologie waardoor wij de oorzaak van het ongewenste gedrag kunnen achterhalen en dit ook oplossen.

Hoe gaan we te werk? Nadat onze specialist op het gebied van africhting enkele keren op het paard heeft gereden belegeiden wij de eigenaar van het paard weer terug in het zadel en leggen wij de ruiter in “Jip en Janneke” taal uit hoe ze met hun paard aan de slag moeten gaan.

Esther is het organisatorisch talent binnen Paardencentrum Heihof. Daar wij altijd een wachtlijst hebben van mensen die hun paard bij ons neer willen zetten of hulp willen op locatie, weet zij alles altijd zo te plannen en te regelen dat mensen nooit lang hoeven te wachten op onze hulp. Ook heeft zij de afgelopen jaren heel wat leuke baasjes gevonden voor onze paarden of de paarden die wij voor derden verkochten. 
Door de ervaring die zij de afgelopen jaren heeft opgedaan met de in en verkoop wil zij vanaf 1 juli mensen gaan helpen met aankoopbegeleiding. Het is lastig om een geschikt paard of pony te vinden en het is handig om een onbevooroordeeld persoon met verstand van paarden mee te nemen.

Esther kan paarden erg goed inschatten en kan daardoor snel zien of het paard bij de ruiter past of dat het in de toekomst problemen gaat opleveren. Tevens weet zij of de verkoopprijs reeel is en kan zij u helpen bij de onderhandelingen en het opstellen van een verkoopovereenkomst.
 Naast de aankoopbegeleiding blijft zij het gedeelte van de bemiddelingsverkoop ook uitvoeren. Ze kan helpen een verkooptekst te schrijven, een mooie fotoreportage maken met onze eigen fotograaf en is aanwezig als er potentiele klanten komen proefrijden. Tevens ondersteunt ze bij onderhandelingen en het afrondende procens van de keuring en de betaling.

Kortom wij van Paardencentrum Heihof blijven wie we zijn, maar dan in een nieuw jasje,  met nog veel meer mogelijkheden!!!

Bent u ook benieuwd geworden wat we voor u kunnen betekenen ? Neem dan snel contact met ons op!