Persoonlijke begeleiding

Paardencentrum Heihof Landgraaf in de buurt van Heerlen, heeft afgelopen jaren veel paarden beleerd, getraind en voor heel veel paarden en pony’s een nieuw baasje gevonden. Dit hebben wij met veel liefde en plezier gedaan. 

We hebben ook gemerkt dat er behoefte is aan coaching van mensen die problemen hebben met hun paard of die hulp nodig hebben bij het aankopen of verkopen van hun paard. 

Onze medewerkers zijn echte vakmensen die weten wat ze doen. In de loop der jaren hebben wij onze eigen, diervriendelijke rijstijl ontwikkeld en erg veel paarden succesvol beleerd en paarden die ongewenst gedrag vertonen onder het zadel gecorrigeerd. Daarnaast hebben wij ons ook verdiept in de paardenpsychologie waardoor wij de oorzaak van het ongewenste gedrag kunnen achterhalen en dit ook oplossen.

Hoe gaan we te werk? Nadat onze specialist op het gebied van africhting enkele keren op het paard heeft gereden, begeleiden wij de eigenaar van het paard weer terug in het zadel en leggen wij de ruiter in “Jip en Janneke” taal uit hoe ze met hun paard aan de slag moeten gaan.

Bent u ook benieuwd geworden wat we voor u kunnen betekenen ? Neem dan snel contact met ons op!