Paardencentrum Heihof

Paardencentrum Heihof is gelegen in het prachtige Landgraaf in Zuid-Limburg, vlak bij de grens van Duitsland en Parkstad. Kom bij ons paardrijden in een fantastische groene omgeving en geniet van dier en natuur.

Paarden, ruiters en hun familie; iedereen voelt zich thuis bij Manege Heihof. Waarschijnlijk komt dat doordat we net zoveel aandacht hebben voor dierenwelzijn als voor veiligheid en gezelligheid.

Enthousiaste ruiters genieten hier elke week van de paardensport. Voor beginners én gevorderden is er dressuur en springles, carrousel, ponykamp, wedstrijden - en natuurlijk het contact met de paarden en pony's staat bij manege heihof hoog in het vaandel. Bij ons kun je zelf poetsen en opzadelen, want leren omgaan met een paard is net zo belangrijk als leren rijden.

Paarden en pony's staan bij Paardencentrum Heihof in ruime schone en verlichte stallen. Verder beschikt paardencentrum Heihof over 2 overdekte wasplaatsen, een longeercirkel, een ruime professionele buiten- en binnen rijbaan. Daarnaast kunnen de paarden ook genieten van groene weides om te grazen.

Wij bieden daarnaast nog meer faciliteiten. Bij goed weer kunt u genieten van een hapje en drankje op ons zonnige lounge terras terwijl de kinderen ravotten in de speeltuin. Een gezellig kinderfeest kunt u ook bij ons vieren. Kortom reden genoeg om snel eens langs te komen.

Onze medewerkers

Tim Ancion,
Eigenaar

Peggy Ancion,
Eigenaar

Amber Ancion
Gediplomeerd instructrice / Dressuuramazone

Cyril Bisscheroux,
gediplomeerd instructeur

Arnoud Oostveen,
gediplomeerd instructeur

Nieuwsgierig naar onze horeca mogelijkheden?
Klik hier!
Vragen of interesse in meer informatie over De Heihof?
Neem contact met ons op!