Paardencentrum Heihof

Paardencentrum Heihof is gelegen in het prachtige Landgraaf in Zuid-Limburg, vlak bij de grens van Duitsland en gemakkelijk bereikbaar vanuit heel Parkstad. Kom bij ons paardrijden in een fantastische groene omgeving en geniet van dier, natuur, sport en ontspanning.

Enthousiaste ruiters genieten hier elke week van de paardensport. Voor beginners én gevorderden zijn er dressuur- en springlessen, buitenritten en worden er  verschillende activiteiten georganiseerd. Individuele begeleiding is ook mogelijk. Het contact met onze paarden en pony's staat bij manege Heihof hoog in het vaandel. Bij ons kun je zelf poetsen en opzadelen, want leren omgaan met een paard is net zo belangrijk als leren rijden. Daar we dagelijks bezig zijn met het welzijn van onze manege paarden en pony's hebben wij kijkend naar de bouw van onze eigen paarden een gewichtslimiet van 90kg. 

Onze paarden en pony's staan bij Paardencentrum Heihof in ruime schone en verlichte stallen en komen dagelijks gezamenlijk op de weide. Verder beschikt paardencentrum Heihof over 1 ruime professionele buiten rijbaan van maar liefst 44 bij 88 meter en een binnen rijbaan met eb- en vloed bodem.

Vanuit de kantine en ons terras kunt u de lessen volgen onder het genot van een hapje en drankje. 

Onze medewerkers

Tim en Peggy Ancion,
Eigenaar

Amber Ancion
Gediplomeerd instructrice 

Cyril Bisscheroux,
Gediplomeerd instructeur

Arnoud Oostveen,
Gediplomeerd instructeur