Buitenritten

Gezien onze prachtige ligging aan de Teverener Heide met tevens aansluiting richting de Brunssummerheide en de Schinveldse Bossen organiseren wij met regelmaat buitenritten voor onze manege klanten en pensionklanten. Er wordt gezorgd voor een hapje en drankje onderweg, met achteraf een gezellig samen zijn in onze kantine of op het terras onder het genot van een drankje en een barbecue/buffet. Onze jaarlijkse jacht in het najaar is al jarenlang een favoriet voor ons als team en onze ruiters. Voor deze ritten wordt er gekeken naar de rij ervaring van de klanten door onze instructeurs, en worden de groepen verdeeld naar het passend niveau, indien noodzakelijk. Onze buitenritten zijn altijd onder begeleiding van onze instructeurs.

Ruiters van buitenaf zijn altijd welkom om zich op te geven met hun eigen paard/pony om onze buitenritten bij te wonen met of zonder barbecue/buffet op het einde van de rit.

Volg onze facebook pagina of houd onze evenementenkalender in de gaten voor onze geplande buitenritten en geef je op in onze kantine of via de mail.