Paard en Pony lessen

Paard en Pony lessen in Heerlen, Landgraaf en omstreken

Paardencentrum Heihof verzorgt paardrijlessen voor zowel de beginnende als gevorderde ruiter. Alle lessen worden gegeven door gediplomeerde instructeurs die tevens in het bezit zijn van BHV+AED. 

Uiteraard kunnen er ook gevorderde ruiters bij ons terecht. Bijvoorbeeld: U heeft lange tijd niet meer paard gereden en  wilt het graag weer oppakken, of natuurlijk wisselen van manege. Er zijn een tal van redenen te noemen. Een goed manegebedrijf heeft niet alleen maar met paardrijden te maken, er komt heel veel meer bij kijken. Bijvoorbeeld: Harnachement-verzorging van paard en pony, verzorging van paarden en pony's, aanspreekpunt, sfeervolle horeca voor familie en vrienden, schoon bedrijf, Representatieve instructie, goed gevoerde paarden en pony's incl. elke dag weidegang. Als we al deze onderdelen bij elkaar nemen komen wij tot een vergoeding van een paardrijles en deze is gebaseerd op bovengenoemde.

Wij als bedrijf proberen altijd te streven naar de veiligheidsnormen met daarin meegenomen dat we met dieren en mensen werken. Paardrijden is een sport waarbij je een paard of pony onder controle moet hebben. Daarom hebben wij een leeftijdsgrens vanaf 7 jaar en het liefste nog iets ouder dat uw kind bij ons kan worden ingeschreven voor paardrijlessen.

Boek een les