Kom genieten!

Kom lekker eens eten en drinken in ons boscafé in Landgraaf

Wat smaakt er beter na een paarden wedstrijd of een intensieve paardrijles dan een koud pilsje of een glaasje fris? Of een warm kopje koffie of een grote beker chocolademelk met slagroom? Aan de bar of in de kantine kan er gezellig na worden gepraat in een prima ambiance.

Een les of wedstrijd bekijken van uw partner, kind of vrienden kan in de kantine. Er is een grote glazen wand waardoor alles te volgen is terwijl de kou buiten blijft.

In de kantine worden niet alleen koude of warme dranken geserveerd, maar we hebben ook een menu kaart met diverse heerlijke gerechten en snacks. Ook hebben we een uitgebreide drankkaart en natuurlijk overheerlijke ijsjes.

In de zomer kunt u lekker buiten zitten op ons lounge terras , waar u aan de tafel bediend wordt. De kinderen kunnen lekker ravotten in het speeltuintje of met de dieren knuffelen van de kleine kinderboerderij.

Openingstijden

Maandag : Kantine gesloten 

Dinsdag: van 17.00 uur tot 23.00 uur

Woensdag: van 13.00 uur t/m 23.00 uur

Donderdag: van 17.00 uur t/m 23.00 uur

Vrijdag : van 15.00 uur t/m 23.00 uur

Zaterdag: van 9:30 uur t/m 18.00 uur

Zondag: van 9.30 uur t/m 18.00 uur (tip) kom lekker ontbijten

Wilt u met een grote groep komen eten? Ook dat kan maar reserveer tijdig

Feesten & Partijen

Bij ons kiest u het feest dat bij ú past!

In onze gezellige kantine met originele entourage kunt u prima terecht voor elk feest!
Bij Paardencentrum Heihof kunt u uw feest vieren op de manier zoals u dat wenst. We hebben geschikte zaal voor uw bruiloft, receptie, verjaardag, familie-, personeels-, of vrijgezellenfeest. U en uw gasten worden op gastvrije wijze onthaald. We bieden hierbij, indien gewenst, diverse originele activiteiten aan. Uw feest wordt compleet verzorgd met de keuze uit buffetten of barbeque en drankjes.

Bij mooi weer kunt u op ons luxe lounge terras terecht. Denkt u ook eens aan een leuk personeels uitje met een uur paardrijden en een luxe borrel met hapjes na.

Ook uw kinderfeestje is bij ons in goede handen. Met leuke paard activiteiten en hoefijzer versieren, frietjes en een leuke verassing.

Een uitgebreid BBQ buffet voor een zomerse party behoort natuurlijk ook tot de mogelijkheden.

Laat u door ons uitgebreid informeren