Bemiddelingsverkoop paarden en pony’s

Paard en pony verkopen uitbesteden? Landgraaf, Heerlen en omgeving

Wilt u uw paard of pony verkopen maar heeft u geen tijd om dit zelf te doen of is dit emotioneel te zwaar voor u? Het team van Paardencentrum Heihof helpt u graag!
Een paard verkopen is niet altijd zo leuk en gemakkelijk als het lijkt! Soms heb je mazzel en is de eerste beste klant die komt kijken meteen verliefd op je paard maar wat als er al 7 mensen zijn wezen kijken en iedereen jouw lieve paard afwijst? Klanten kunnen soms erg kritisch zijn en ook negatieve dingen zeggen over het paard waar jij zo gek op bent, niet iedereen kan hier professioneel mee om gaan!
Wij hebben ruime ervaring met het verkopen van lieve hobby paarden en pony’s tot prachtige sportpaarden. Wij proberen onze advertenties zo op te stellen dat deze de juiste doelgroep aanspreekt die wij willen aantrekken voor het paard. Dit voorkomt dat er onnodig veel mensen komen kijken en rijden die uiteindelijk besluiten dat het paard niet bij hun past. Dit is voor het paard fijner want die wordt er vaak niet beter op als er 3 tot 4 klanten per week op komen proefrijden.
Mocht u interesse hebben in onze bemiddelingsverkoop neem dan contact met ons op voor de voorwaarden en tarieven.